SAZNAJEMO: Nakon strašne božićne nesreće i priče o pijanim vozačima u HAC-ovim bazama počeli provoditi alkotestiranje vozača

Photo: Goran Kovačić/Pixsell

Osim toga, Direktu je potvrđeno da je zbog svega pod istragom voditelj tehničke jedinice održavanja Čavle i koordinator pravca

Nakon što smo u Direktu ekskluzivno objavili priču o pijanim vozačima ralica – Hrvatske autoceste počele su s alkotestiranjem svojih vozača.

Prošli tjedan u Direktu smo objavili istinu o božićnoj tragediji u kojoj je preminuo vozač ralice Hrvatskih autocesta. Otkrili smo da su vozači ralica tu noć satima pili alkohol, a onda pijani sjeli za volan.

Nakon priloga u Direktu u HAC-u su se pravdali da cijeli slučaj nisu htjeli zataškati, a danas smo u HAC-u neslužbeno doznali da su ovih dana u bazama počeli provoditi alkotestiranje vozača.

Osim toga, potvrđeno nam je da je zbog svega pod istragom voditelj tehničke jedinice održavanja Čavle i koordinator pravca.

Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari