ŠOKANTNE SNIMKE RIJEKE NOĆU: Pogledajte s čime se sve susreću riječki ugostitelji!

Na snimci se vidi pripiti mladić koji – čini se – najprije pljuje u stalak za salvete, a potom ga nonšalanto baca u Rječinu, kao da baca smeće u svoj vrt ili na pod svog dnevnog boravka

U jednom dijelu javnosti prevladava mišljenje kako je „lako biti ugostitelj“, no oni koji se na pošten način bave tim poslom nikako se ne bi složili s time.

Pored gomile svog osnovnog posla odnosno „paraposla“ kojeg imaju s ispunjavanjem silnih administrativnih obrazaca kako bi ugodili svim državnim i lokalnim propisima i zakonima o ugostiteljstvu – da ne spominjemo česte susrete s ovim ili onim inspekcijama – često se susreću i s nasilnim, neuviđavnim i pripitim gostima.

Jedno takvo iskustvo imali su nažalost preksinoć i djelatnici fast food restorana smještenog u samom središtu grada, na pješačkom mostu blizu hotela Continental.

Grupica pripitih i rabijatnih mladića, njih 6-7, počela se svađati sa zaposlenicima i dovikivati im „pušite ku…“, a posebno je „zanimljivo“ bilo ponašanje jednoga od njih koji je očito uživanje u slasnom hamburgeru „začinio“ pljuvanjem u stalak za salvete kojeg je potom, posve nonšalantno, bacio u Rječinu, baš kao da baca prljave gaće na pod svoga dnevnog boravka, ili pepeljaru s opušcima u vrt svoje kuće.

Kako je to igledalo možete pogledati u priloženom videu.

Inače, nije to prvi incident ovakve vrste u ugostiteljskim objektima u Rijeci pod okriljem noći, i nažalost takvo ponašanje nikako se ne uklapa u proklamiranu sliku Rijeke kao uljuđenog grada tolerantnih i kulturnih stanovnika.

Ovaj konkretni slučaj okončan je tako što su djelatnici fast fooda pozvali policiju. Nakon dolaska policijskih službenika izgrednici su se razbježali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari