Splitski ‘Mad Max’ gradom jurio 93 km/h više nego što je dozvoljeno! Počinio je pet prometnih prekršaja

FOTO: YouTube/Screenshot

Sam je na YouTube stavio snimku u kojoj testira svoj novi BMW M6 te gradom juri ne tako malo brzinom

PU splitsko-dalmatinska utvrdila je kako je splitski Mad Max, Adrian Petričević, počinio četiri prometna prekršaja.

“Obavještavamo Vas da su policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je 30. siječnja 2020. na području Trogira i Kaštela počinio ukupno četiri prometna prekršaja, od kojih se dva odnose na prekoračenje brzine, jedan na nekorištenje sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje i jedan na korištenje uređaja za video snimanje za vrijeme upravljanja vozilom.

U odnosu na prekršaje brzine, u prvom slučaju je utvrđeno da se kretao brzinom koja je za 54 km/h veća od brzine dozvoljene postavljenim prometnim znakom, a u drugom slučaju je brzina kretanja vozila bila 93 km/h veća od dozvoljene.

Također je utvrđena sumnja da je 1. studenog 2019. također počinio prometni prekršaj, i to u luci u Segetu Donjem gdje je, upravljajući osobnim vozilom, naglo povećavao brzinu kretanja vozila, kojom prilikom je dolazilo do proklizavanja kotača.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 20-godišnjak je, zbog spomenutih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uz Optužni prijedlog doveden nadležnom Općinskom prekršajnom sudu”, stoji u priopćenju policije.

Podsjetimo, sam je na YouTube stavio snimku u kojoj testira svoj novi BMW M6 Diff te gradom juri ne tako malo brzinom. Uz to, na parkingu je probao i “driftati”. Poslije snimke oduzete su mu i tablice te je utvrđeno kako su na autu uočeni nedostaci kategorizirani kao opasni.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari