‘Splitski Mad Max’ opet juri: Sjeo u BMW i napravio hrpu prometnih prekršaja, policija ga opet istražuje

Foto: Screenshot/YouTube

Adrian Petričević je na YouTubeu objavio snimku testne vožnje BMW-a M6 DIFF u kojoj je opet napravio nekoliko prometnih prekršaja zbog čega ga policija ponovno istražuje

Nedugo nakon što je Adrian Petričević izašao iz zatvora zbog videa svoje vožnje na motociklu tijekom koje je napravio više od 80 prekršaja, ovaj splitski “Mad Max” je odlučio snimiti novi video.

Osim zatvorske kazne od mjesec dana (koju je odradio), Adrian je dobio i novčanu kaznu od 14.000 kuna, dvije godine zabrane upravljanja vozilima A kategorije, ali i 10 mjeseci za sve ostale kategorije.

“U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja prometnih prekršaja”, potvrdila je Slobodnoj Dalmaciji Ana Čepić, glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske.

[iframe src=”https://www.youtube.com/embed/5KW3_CrCO4w” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari