OTKRIVENO JE

Talibani ubili slavnog komičara, a on im se smijao u lice sve do posljednjeg trenutka!

Foto: Screenshot/ Twitter

Dugo se nije znalo što se dogodilo s komičarom Nazarom Mohammadom koji je ismijavao talibane. Sad je objavljen video kako ga odvode iz kuće.

Dugo se nije znalo što se dogodilo s komičarom Nazarom Mohammadom iz Afganistana koji je ismijavao talibane. Sad je objavljen video kako ga odvode iz kuće, prenose Vijesti.hr.

Svoj zadnji dan života, kad su ga zarobili, a poslije i pogubili, Nazar Mohammad, poznatiji kao Khasha Zwan, afganistanski TikTok komičar nastavio je pričati viceve te se smijati u lice krvnicima, piše Daily Mail.

Na društvenim mrežama pojavio se video kako ga talibani odvode iz kuće u Kandaharu. Tvrde da je snimljen u srpnju, a na se vidi komičar okružen talibanima s kalašnjikovima. Izruguje se s njima iako je znao da su mu to posljednji trenuci života.

Na videu se vidi kako ga jedan šamara dok se komičar šali na njegov račun, a kasnije su ga pronašli mrtvog. Pucali su u njega i prerezali mu vrat, a talibani su u početku poricali umiješanost u smrt zvijezde prije nego što su priznali odgovornost te su potvrdili da su dvojica muškaraca u automobilu talibani.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari