UŽIVO: U riječkoj bolnici za život se bore migranti iz kombija koji se prevrnuo kod čvora Čavle

Foto: Ilustracija

U vozilu je bilo 12 stranih državljana koji su zbog zadobivenih ozljeda zbrinuti u KBC Rijeka. Uživo se javio reporter RTL-a Boris Mišević

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Jutros oko 7.45 sati dogodila se prometna nesreća kod čvora Čavle u kojoj je sudjelovalo kombi putničko vozilo marke Fiat Ducato, talijanskih registarskih oznaka. (OVDJE)

Njime je upravljao 46-godišnji mađarski državljanin te je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i udario u kameni zasjek nakon čega se vozilo prevrnulo. U vozilu je bilo 12 stranih državljana koji su zbog zadobivenih ozljeda zbrinuti u KBC Rijeka.

Kriminalističkim istraživanjem trenutačno se utvrđuju sumnje da je spomenuti mađarski vozač uzrokovao prometnu nesreću, kao i da je u cilju ostvarenja ilegalne materijalne koristi prevozio bez dozvole strane državljane, najvjerojatnije državljane Pakistana, a koji ilegalno borave na području Republike Hrvatske.

Po završetku istraživanja protiv 46-godišnjeg Mađara bit će podnijete odgovarajuće kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Sinoć su i policijski službenici Postaje granične policije Rupa zatekli 67-godišnjeg hrvatskog državljanina oko 23 sata na području Brešca u blizini državne granice, gdje je u teretnom vozilu marke Citroen, riječkih registarskih oznaka, ilegalno prevozio 14 afganistanskih državljana. Nad njime se također provodi kriminalističko istraživanje u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Rijeci zbog utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Obojica navedenih počinitelja nakon njihovog završetka bit će privedeni pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari