SRAMOTNO

“Djevojko, kradeš po dvorištima umjesto da pomažeš starijima?! Čuvaj se korone. I policije!”

Sramotno ponašanje jedne ženske osobe zabilježila je nadzorna kamera u Zametskoj ulici

U danu kada je cijela Hrvatska proživljavala jedan od najtežih dana u svojoj povijesti, u nedjelju 22. ožujka, dok je i Rijeka opustjela zbog svih mjera o zabrani kretanja i okupljanja zbog krize s koronavirusom, jedna je ženska osoba pokazala one najniže ljudske osobine.

U obiteljskoj kući u Zametskoj ulici, gdje je jedna obitelj u nevolji jer je jedan član obitelji u samoizolaciji zbog zaraze koronavirusom, ova žena upala je protupravno u dvorište, pred kuću, i uzela vrećicu s hranom upravo ostavljenu i namijenjenu osobi u samoizolaciji! A usput je “drpila” i još neke sitnice…

Za ne povjerovati! Pritom nije primijetila nadzorne kamere koje su sve snimile, a član obitelji V.B. je snimku objavio putem društvenih mreža. Na snimci se jasno vidi kako za sada nepoznata ženska osoba razgledava dvorište, a zatim preko ograde uskače i krade. Prestrašno!

“Draga djevojko, možda nisi vidjela kameru, ali ona tebe je.
Umjesto da pomažeš i nosiš namirnice starijima, ti kradeš po tuđem dvorištu?! Čuvaj se korone. I policije.”, napisala je u svojoj objavi V.B. koja je javno objavila snimku nadzorne kamere.

Ako prepoznate osobu s footgrafija i videa, znate što vam je činiti!

No vrlo je zanimljivo i kako je kradljivica otkrivena: u kući su se, naime, skoro posvadili oko pitanja je li vrećica s hranom uopće dostavljena na pravilan načina osobi u samoizolaciji! Jedino rješenje kako otkriti istinu  bilo je ono da se provjeri cijeli postupak na snimkama nadzorne kamere! I onda su ukućani, pregledavajući snimke nadzorne kamere, uvidjeli gdje je nestala vrećica s hranom, ali i još neki odjevni predmeti iz dvorišta obiteljske kuće…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari