VIKEND U PROMETU: Motociklist na području Čavli naletio na 69-godišnjakinju

Foto. Ilustracija

Proteklog vikenda na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 24 prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže, a tri su lakše ozlijeđene

Teže je ozlijeđena 69-godišnja hrvatska državljanka i 42-godišnji vozač motocikla marke Honda, riječkih registarskih oznaka, u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 8. rujna oko 10 sati na području Čavli. Nesreću je izazvao spomenuti vozač motocikla kada je krećući se iz Buzdohanja u smjeru Svilnog udario i oborio 69-godišnjakinju dok se kretala kolnikom. Liječnička pomoć im je pružena u KBC Rijeka.

Što se tiče vožnje pod utjecajem alkohola, iz PU primorsko-goranske izdvajaju 56-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Suzuki, inače njemačkog državljanina, koji je u petak, 8. rujna oko 17 sati zatečen na području Malog Lošinja kad je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,98 g/kg. Kako ne bi nastavio činjenje prekršaja, priveden je u policijsku postaju.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola priveden je i u Rijeci ,dan kasnije, 35-godišnji vozač teretnog vozila marke VW Crafter, zagrebačkih registarskih oznaka. Njega je policija zatekla u subotu,9. rujna oko 1.30 sati, u ulici Rujevica dok je vozilom upravljao bez upaljenih svjetala i pri koncentraciji alkohola od 2,13 g/kg.

U isto vrijeme je i na području grada Krka priveden 37-godišnji vozač osobnog vozila Opel Astra jer je zatečen u vožnji pri koncentraciji alkohola od 2,03 g/kg.

U subotu, 9. rujna priveden je i 35-godišnji vozač osobnog vozila marke BMW kada je oko 11.20 sati pod utjecajem alkohola od 2,20 g/kg upravljao vozilom središtem Crikvenice.

Svi počinitelji prometnih prekršaja sankcionirani su prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a u cilju veće sigurnosti u prometu i smanjenja broja nesreća i ozlijeđenih osoba, i ovom prilikom pozivamo sve sudionike na dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari