DA NIJE BILO SVJEDOKA...?

Više privedenih a jedan uhićen zbog smrti muškarca na Pećinama!

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Privedeni muškarac osumnjičen je za prouzročenje smrti iz nehaja. Dva muškarca koji su bili u društvu preminulog i osumnjičenog dobila su prekršajne prijave

Oglas

Za smrt muškarca na riječkim Pećinama koji je gurnut u more i utopio se osumnjičen je 38-godišnjak koji je uhićen i protiv kojeg je podnesena kaznena prijava.

Kako je objavila Policijska uprava primorsko-goranska, tereti ga se za prouzročenje smrti iz nehaja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 38-godišnjak u utorak, 30. lipnja oko 18.20 sati na plaži na Pećinama iz nehaja prouzročio smrt 42-godišnjeg hrvatskog državljanina. Unatoč pruženoj pomoći 42-godišnjak je nažalost preminuo.

Zbog počinjenja kaznenog djela prouzročenje smrti iz nehaja, 38-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni 38-godišnjak te još dvoje hrvatskih državljana u dobi od 35 i 37 godina su  prekršajno sankcionirani zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Stradalog muškarca prijatelji su prisilno bacili u more, tvrdi Antonio Vozila, mladi rukometaš koji je nesretnog muškarca pokušao spasiti. No, kada su ga izvukli na obalu, već je bio mrtav.

Exit mobile version