DETALJI NESREĆE

Galerija | Više sreće nego pameti! Nijemac podletio autom pod vlak, policija otkrila kako se to dogodilo

Usred prolaska je došlo do udara jednodijelnog putničkog vlaka u zadnji dio osobnog vozila

Šibensko-kninska policija objavila je kako je u petak poslije 16 sati u Donjem polju nedaleko Šibenika na raskrižju željezničke pruge s nerazvrstanom cestom došlo do prometne nesreće između automobila i vlaka.

“Do prometne nesreće je došlo tako da se 52-godišnji njemački državljanin, koji je upravljao automobilom Volkswagen španjolskih registarskih oznaka, dolaskom do prijelaza makadamskog puta preko željezničke pruge koji je u istoj razini s kolnikom na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije zaustavio na prometni znak “Andrijin križ” kao niti na prometni znak “STOP” te prelazi preko željezničke pruge, a da se nije uvjerio da željezničkom prugom nailazi vlak”, objavila je policija, javlja RTL.

Usred prolaska je došlo do udara jednodijelnog putničkog vlaka u zadnji dio osobnog automobila u kojem udaru je 74-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede i nakon liječničke obrade u Općoj bolnici u Šibeniku pušten je na kućnu njegu.

“Vozaču automobila je, zbog počinjenog prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama uručen Obvezni prekršajni nalog”, zaključuju iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari