KAZNENO PRIJAVLJEN

VIŠKOVO Policija pronašla 18-godišnjaka koji je ispisivao grafite na groblju, službenim zgradama, autobusnim stajalištima…

Foto: Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 18-godišnjak u više navrata na području Viškova ispisivao grafite po službenim zgradama, na autobusnim čekaonicama, ali i na zidnim dijelovima groblja

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela oštećenje tuđe stvari.

Riječ je o višekratnom ispisivanju grafita neprimjerenog sadržaja na području Viškova. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 18-godišnjak, u razdoblju od studenoga 2020. pa do 2. ožujka ove godine, u više navrata sprejem ispisivao različite grafite po službenim zgradama, zatim na autobusnim čekaonicama, ali i na zidnim dijelovima groblja.

Time je uvrijedio moralne osjećaje građana i oštetio jedinicu lokalne samouprave. Materijalna šteta cijeni se na najmanje  20 tisuća kuna.

Nakon završenog istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 18-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari