VIŠKOVO U prometnoj nesreći kod trgovačkog centra stradao motociklist

Foto>: Facebook/V.K./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća dogodila se danas oko 11 sati

U blizini trgovačkog centra u Viškovu danas oko 11 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl.

Pod zasad nerazjašnjenim okolnostima došlo je do sudara automobila i motocikla. Od siline udarca vozač motocikla oboren je na kolnik te je pritom zadobio tjelesne ozljede.

Na mjesto događaja vrlo brzo stigli su djelatnici hitnih službi a ozlijeđenom motociklistu na mjestu nesretnog događaja pružena je prva pomoć. Zasad nam nije poznata težina ozljeda unesrećene osobe.

Prromet se zbog ove prometne nesreće neko vrijeme oko mjesta događaja odvijao usporeno i otežano. Policijski službenici obavili su očevid nesreće nakon kojeg su poznaste okolnosti nesreće.

vozač dostavnog vozila Citroen Berlingo (rođen 1987. godine) oduzeo je prednost vozaču motocikla Kawasaki (rođen 1979.) na način da je skretao vozilom preko isprekidane linije ali na nedovoljno oprezan način te je došlo do sraza s motociklom.

Zbog udara u dostavno vozilo vozač motocikla  pao je s motocikla  na kolnik  zaustavivši se na obližnjem parkiralištu. Tom prilikom zadobio je teške tjelesne ozljede te se nalazi u jedinici intenzivnog liječenja riječkog KBC-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari