VIŠKOVO: U srazu vozila i divlje svinje kraći kraj izvukla nesretna životinja

Na Viškovu će mnogi reći – bilo je to samo pitanje vremena, ove životinje se šeću mjestom kao svojim dnevnim boravkom

Danas ujutro nešto prije 6 sati na Viškovu je došlo do neobične nesreće u kojoj je kraći kraj izvukla jedna – divlja svinja. Naime, prema pričama očevidaca, rano ujutro divlja svinja neočekivano se zatekla na krivom mjestu u krivo vrijeme (životinja bi rekla, ljudi su se zatekli na krivom mjestu u krivom vrijeme!) i nastradala u srazu s dostavnim kombivozilom Opel vivara zagrebačkih registarskih oznaka koje se kretalo županijskom certom prema raskrižju Furićevo.

Na mjesto događaja izašla je i policija kako bi utvrdila okolnosti nesreće, a promet je tim dijelom Viškova neko vrijeme bio otežan i usporen.

divlja-svinja-viskovo
Foto: Facebook K. Antares

 

Na Viškovu će mnogi reći – bilo je to samo pitanje vremena, ove životinje se šeću mjestom kao svojim dnevnim boravkom.

Divlje svinje viđene su u dvorištima, vrtovima, voćnjacima… a njihov broj je, tvrde mnogi, narastao preko svake mjere pa se iz Viškova, ali i mnogih drugih mjesta u Primorsko-goranskoj županiji gdje je divlja svinja „useljenik“, već neko vrijeme odašilju upozorenja kako se nekontroliranom (poticanom od lovaca?) razmnožavanju ovih životinja mora stati na kraj.

divlje-svinje-golic-vladimir-dado
Duvlje svinje snimljene noću u Viškovu (foto V. Golić Dado)

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari