NEOPREZNOST NA CESTI

Vozač (32) oduzeo prednost ženi (37). Ovako je završio…

Foto: PN SVETA MARIJA/fotografija

Oboje vozača su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su zadobili lakše tjelesne ozljede. Vozač (32) biti prekršajno sankcioniran

Prošlog petka oko 15 sati kod Čakovca došlo je do prometne nesreće koju je skrivio 32-godišnji vozač.

Naime, on je upravljajući prilaznom cestom koja na priključku javnoj cesti ima izgrađen kolnik prilikom dolaska do raskrižja s kolnikom lokalne ceste ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema nerazvrstanoj cesti u smjeru Donjeg Vidovca, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, objavila je Policijska uprava međimurska.

Zatim je u njegov automobil udarila 37-godišnjakinja te je uslijed udara njezin automobil sišao izvan kolnika udesno niz cestovnu kosinu, dok je automobil kojim je upravljao muškarac u zanošenju sišao izvan kolnika ulijevo niz cestovnu kosinu, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na bok.

Oboje vozača su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su zadobili lakše tjelesne ozljede. Vozač (32) biti prekršajno sankcioniran, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari