PRISILA PREMA SLUŽBENOJ OSOBI

Vozač auta srpskih oznaka kod Vrbovskog nasrnuo na policajca

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Prilikom policijskog postupanja 32-godišnjak je pokušao pobjeći pa je pritom nasrnuo na policijskog službenika i odgurnuo ga

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom Hrvatske i Srbije radi sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi.

“Sumnjiči se jer je u subotu, 21. listopada, pokušavajući pobjeći i spriječiti u postupanju policijske službenike na jednog od njih fizički nasrnuo.

Naime, policijski službenici su 32-godišnjaka zaustavili na lokalnoj cesti u blizini Vrbovskog oko 18.30 sati u osobnom vozilu, srpskih nacionalnih oznaka, te ga uhitili zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela. Prilikom postupanja u policijskom vozilu, a s namjerom bijega, osumnjičenik je na jednog od policijskog službenika nasrnuo i odgurnuo ga, ali nije uspio pobjeći.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku istraživanja, s osnovanom sumnjom u počinjenje navedene prisile prema službenoj osobi, 32-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari