FIZIČKI OBRAČUN

Vozač kamiona se naljutio jer je sporo vozila: Ona mu pokazala srednji prst, a on ju ošamario

Photo: Leonardo Bosnar/PIXSELL

Vozač kamiona je pretekao vozačicu osobnog automobila i stao pred nju. Vikao joj je da se makne s ceste i zatim fizički nasrnuo na nju

Vozač kamiona i vozačica osobnog automobila posvađali su se na cesti uslijed čega je došlo i do fizičkog obračuna, a zatim su završili na sudu.

Vozač kamiona je bio iživciran sporom vožnjom vozačice, pa joj je trubio, blicao i prišao preblizu njenom automobilu. Takvo ponašanje je razljutilo vozačicu koja mu je pokazala srednji prst, što je pak razbjesnilo kamiondžiju iz Sesveta koji ju je prestigao i stao pred njen auto.

Galamio je ‘Was ist das? Kakva je to kultura?’

U presudi stoji da se na javnom mjestu “ponašao na naročito drzak i nepristojan način tako što je glasno vikao i galamio na Nadu”, piše Danica.hr. “Was ist das? Kakva je to kultura? Makni se s ceste!”, galamio je vozač te zatim ošamario vozačicu.

Na sudu je objašnjavao da je vozačica vrludala po cesti i nekontrolirano vozila. “Kad sam se zaustavio i pitao kakva je to kultura, bila je jako arogantna i derala se na mene, htjela me snimiti mobitelom. Pokušao sam joj uzeti taj mobitel, ali nisam uspio. Nije istina da sam je udario”, rekao je.

Sve je bilo na snimci

Vozačica je rekla da se vraćala s godišnjeg s djetetom i majkom te da je pokazala srednji prst jer se osjećala ugroženom. Dernjavu je snimila u nadi da će ga to spriječiti od fizičkog obračuna.

“No, opalio mi je šamar i otišao. Sva u šoku nazvala sam policiju i pokazala im cijelu snimku”, rekla je.

Sutkinja je proglasila vozača krivim i kaznila ga s 80 eura. Uz to, mora još platiti 30 eura prekršajnih troškova. Presuda je nepravomoćna i može se na nju žaliti, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari