VOZAČI, PRIMITE NA ZNANJE: Sutra će prometna policija provoditi 24-satni nadzor brzine!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U 24-satnu provedbu akcije bit će uključen maksimalno raspoloživi broj djelatnika prometne policije koji će koristiti sve raspoložive uređaje za nadzor brzine kretanja vozila

Sutra, 27. lipnja od 6 sati do 6 sati 28. lipnja prometna policija će na svim prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske provoditi 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

Nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzročnika stradavanja u prometnim nesrećama te isto tako i jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća s najtežim posljedicama.

Upravo radi toga, policija još jednom akcijom nadzora brzine nastoji podići razinu stanja sigurnosti u prometu na cestama te utjecati na promjenu ponašanja sudionika u prometu, javljaju iz PU primorsko-goranske.

U 24-satnu provedbu akcije bit će uključen maksimalno raspoloživi broj djelatnika prometne policije, koji će koristiti sve raspoložive uređaje za nadzor brzine kretanja vozila.

I ovaj put su se u pripremu akcije na poziv policije uključili građani, koji su predlagali lokacije 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila te im policija zahvaljuje na suradnji. Svi pristigli prijedlozi su razmotreni te su za provedbu akcije izabrane lokacije pogodne za provedbu nadzora brzine kretanja vozila.

Provedbi 24-satne akcije nadzora brzine mogu prisustvovati građani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari