MARIO MACAN

Vozaču Hitne koji je vozilom udario maloljetnike određen istražni zatvor. Odvjetnik: ‘Psihički je loše’

Foto: RTL

Nakon kriminalističkoga istraživanja, kako je objavila policija, osumnjičeni će biti uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke

Vozaču Hitne pomoći, 62-godišnjem Mariu Macanu, zbog opasnosti od ponavljanja djela, određen je istražni zatvor. On je jutros doveden na Županijski sud u Velikoj Gorici zbog toga što je u srijedu navečer udario u troje maloljetnika na Bundeku.

Sada je prevezen u Remetinec, a istražni zatvor bio je predložen zbog opasnosti od ponavljanja djela, točnije zbog činjenice što je vozač hitne već jednom ranije osuđen zbog izazivanja prometne nesreće.

Njegov odvjetnik, Marin Ivanović dao je izjavu za novinare i kaže da se Macan osjeća psihički vrlo loše.

Podsjetimo, muškarac je bio na intervenciji na Bundeku, ali je tom prilikom kolima Hitne pomoći udario u troje 17-godišnjaka. Mladić je teže ozlijeđen.

Nakon kriminalističkoga istraživanja, kako je objavila policija, osumnjičeni će biti uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke, piše RTL Danas.hr.

Povezani video: Očevi ozlijeđenih djevojčica o užasu na Bundeku

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari