KAKO JE SAMO 'SNALAŽLJIV'

Vozikao se nekoliko mjeseci a onda ‘pao’ na Vežici: Na Mazdi imao tablice ukradene s Citroena, policija brzo riješila zavrzlamu

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija je 42-godišnjaka zaustavila u prometu kada je upravljao osobnim vozilom s registracijskim oznakama drugog vozila, izvijestila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Riječ je o počinitelju kojega su jučer u popodnevnim satima, službenici prometne policije zaustavili na Vežici u Rijeci kada je upravljao osobnim vozilom marke Mazda. Provjerom je utvrđeno da se na vozilu nalaze nepripadajuće registracijske pločice, odnosno pločice s osobnog vozila marke Citroen C3. Također je utvrđeno kako je registracija i prometna dozvola zaustavljene Mazde istekla još u rujnu prošle godine.

U nastavku postupanja policije, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 42-godišnjak u prosincu prošle godine otuđio registracijske pločice s vozila Citroen u vlasništvu 60-godišnje hrvatske državljanke i postavio ih na svoje osobno vozilo te se njime koristio u prometu dok ga jučer nije zaustavila policija.

Po završetku istraživanja, protiv 42-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu za navedeno kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari