PRIVREMENO. ALI MOGUĆEI - TRAJNO!

Voziš, a imaš zabranu? Uzimamo auto! Policija u Crikvenici upravo to učinila dvojici 39-godišnjaka

Ilustracija: Riportal

Ponavljačima prometnih prekršaja privremeno su oduzeta vozila. Riječ je o vozačima koji su više puta sankcionirani zbog prometnih prekršaja

U utorak 13. veljače 2024. oko 11,45 sati te istog dana oko 15 sati policijski službenici Policijske postaje Crikvenica u prometu su zaustavili dva osobna vozila kojim su upravljali 39-godišnji vozači u vrijeme dok im je pravomoćnim odlukama izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije.

“Sukladno članku 229. stavku 8. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a temeljem članka 76.a Prekršajnog zakona, vozačima su privremeno oduzeta vozila kojima su upravljali te su nadležnom sudu predložena trajna oduzimanja navedenih vozila, jer su uporabljena za počinjenje prekršaja, a postoji opasnost da će ponovno biti uporabljena za kršenje prometnih propisa.

Riječ je o vozačima koji su već više puta sankcionirani zbog prometnih prekršaja te su istog dana prijavljeni prekršajnom odjelu nadležnog općinskog suda koji će donijeti presudu zbog počinjenih prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

“S tim u vezi, policija će i nadalje poduzimati mjere kojima će preventivno djelovati na počinitelje prometnih prekršaja, posebice povratnike.”, poručili su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari