U SLOVENIJI

Vožnja saonicama dovela do tragedije: Otac se zabio u stablo i poginuo, sin teško ozlijeđen

Ilustrativna fotografija: "X"

Na mjesto nesreće stigli su vatrogasci PGD Radlje koji su osigurali mjesto događaja te pružili pomoć. Dječak je zadobio teže ozljede, a otac je preminuo na mjestu nesreće

U Slovenskom naselju Hudi Kot na Pohorju došlo je do nesreće tijekom vožnje električnim saonicama u kojoj je poginuo vozač. Otac (37) je upravljao saonicama, a s njim je bio i njegov sin predškolske dobi, pišu Slovenske novice.

“Tijekom vožnje, najvjerojatnije zbog nekontroliranog ubrzanja motorne sanjke dignute su u zrak te su letjele dobrih desetak metara i zabile se u stablo”, rekao je Milena Trbulin iz nadležne policijske uprave Celje.

Na mjesto nesreće stigli su vatrogasci PGD Radlje koji su osigurali mjesto događaja te pružili pomoć. Dječak je zadobio teže ozljede, a otac je preminuo na mjestu nesreće.

“U sudaru je vozač toliko ozlijeđen da je preminuo na mjestu nesreće, dok je teško ozlijeđeno dijete vozilom hitne pomoći prevezeno u UKC Maribor gdje je ostalo na liječenju”, rekli su iz uprave.

Ovo je druga nesreća motornih sanjki u posljednjih pet godina Trbulin upozorava sve vozače motornih sanjki da ih smiju koristiti samo na dopuštenim i označenim mjestima te da budu izuzetno oprezni u vožnji, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari