VRATILI SE S TRAGIČNE EKSKURZIJE: Čekaju se službene informacije očevida praške policije

Prema neslužbenim informacijama, 19-godišnjak je otvorio vanjska sobna dvometarska dvokrilna vrata kako bi popušio cigaretu te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao

U ponedjeljak ujutro iza 11 sati u Šibenik su se s tragične ekskurzije u Pragu tijekom koje je poginuo 19-godišnji Ante Bare Mikulandra vratili učenici Prometno-tehničke škole, javlja Jutarnji list.

Dio od pedeset učenika izašao je u Murteru i Vodicama, dok je najveći dio s nastavnicima autobus dovezao na Autobusni kolodvor u Šibeniku. Učenike su na peronu broj 14 dočekali roditelji te ih svojim automobilima odvezli kući. Bilo je najavljeno da će autobus učenike dovesti na parkiralište ispred marketa na Vidicama, no taj je plan promijenjen, pretpostavlja se, kako bi se izbjegli novinari.

Naime, 19-godišnjak iz Bilica je u nedjelju ujutro preminuo nakon pada s balkona sobe hotela Plaze u centru Praga. Praška policija je obavila očevid, a službenih informacija o tome još nema.

Prema neslužbenim informacijama, 19-godišnjak je otvorio vanjska sobna dvometarska dvokrilna vrata kako bi popušio cigaretu te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao preko željezne zaštitne ograde s više metara visine u dvorište hotela, piše Jutarnji list.

Vijesti.hr
YouTube/Screenshot

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari