KAOS I NA 'OBITELJSKOJ' TRIBINI

Galerija | ‘Vruć’ derbi na Rujevici! Policija imala pune ruke posla na stadionu i oko njega, bilo je alkohola, droge, utrčavanja na teren pa i – tučnjave!

Privedeno je devet osoba, a riječ je o navijačima gostujuće i domaće momčadi, izvijestila je policija.

Na Rujevici je u nedjelju navečer odigrana nogometna utakmica između HNK Rijeka i GNK Dinamo iz Zagreba. Utakmicu je pratilo oko 8.200 posjetitelja, od kojih oko 350 navijača gostujuće momčadi.

Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je devet osoba, a riječ je o navijačima gostujuće i domaće momčadi koji su počinili prekršaje iz Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

“Navedeni su privedeni zbog alkoholiziranosti, pokušaja unošenja droge, utrčavanja i bacanja predmeta u natjecateljski prostor, pokušaja ulaska na stadion bez ulaznice i vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika te tučnjave.

Osim spomenutih, prije početka utakmice preventivno su zadržane četiri osobe koje nisu imale valjane ulaznice.

Za vrijeme utakmice zapaljeno je nekoliko baklji i dimnih kutija te policija nastavlja s utvrđivanjem identiteta osoba koje su počinile navedena protupravna ponašanja.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari