DRSKA KRAĐA

ZA NE POVJEROVATI! Austrijanac s terase restorana u M. Lošinju ukrao led rasvjetu dužine 10 metara!

Ilustracija: Riportal

Kaznenim djelima za sveukupno oko 6.000 kuna oštećeni su tvrtka s područja Malinske i hrvatska državljanka, vlasnica ugostiteljskog objekta

Zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela krađa, počinjenih u ugostiteljskim objektima, kazneno su nadležnom državnom odvjetništvu prijavljena dva počinitelja.

Riječ je o 28-godišnjem hrvatskom državljaninu nad kojim je kriminalističko istraživanje provela krčka policija, a koji se sumnjiči da je početkom prošlog tjedna iz ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje na području Malinske otuđio konobarski novčanik i novac.

Po završetku kriminalističkog istraživanja lošinjske policije, 53-godišnji austrijski državljanin je osumnjičen da je prije nekoliko dana demontirao i s terase ugostiteljskog objekta u Malom Lošinju otuđio led rasvjetu dužine desetak metara. Otuđena rasvjeta je kod njega pronađena te vraćena vlasnici.

Ovim kaznenim djelima za sveukupno oko 6.000 kuna oštećeni su tvrtka s područja Malinske i hrvatska državljanka, vlasnica ugostiteljskog objekta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari