'POŠTENO', NEMA ŠTO!

ZA NE POVJEROVATI! Ukrala 25-godišnjakinji novčanik, ‘ispeglala’ kartice a onda napravila nešto potpuno neočekivano!

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Uz kartice, kradljivica je oštećenoj poslala i dokumente

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakinjom zbog sumnje u krađe, i više kaznenih djela računalne prijevare od kojih su neke ostale u pokušaju.

Sumnja se da je 63-godišnjakinja 25. ožujka u Ulici Pavla Lončara u Zaprešiću s prodajnog pulta kioska otuđila novčanik 25-godišnjakinje. Nakon toga je je karticu koja se nalazila u novčaniku zlouporabila istog dana u tri trgovine na području Zaprešića gdje je kupovala raznu robu.

Isto je tako, sumnja se, u još nekoliko navrata pokušala zlouporabiti otuđene kartice na raznim prodajnim mjestima, međutim u tome nije uspjela. Potom je osumnjičena otišla u poslovnicu pošte te je osobne dokumente i kartice poslala oštećenoj 25-godišnjakinji.

Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 2.300 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će Općinskom državnom odvjetništvu u Novom zagrebu podnijeti posebno izvješće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari