UDALJEN IZ SLUŽBE

“Zaljubljeni” policajac (29) ispred kafića pucao iz oružja; Otkriveno je i da se nametao ženskoj osobi

Idi na originalni članak
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pucali iz oružja i pri tom ispalili više hitaca u zrak dovodeći u opasnost stanovnike obližnjih kuća i prolaznike

Oglas

Policijski službenici Policijski postaje Delnice s ispostavom Čabar, u suradnji sa službenicima Policijske postaje Vrbovsko, proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 29 i 34-godine, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, a 29-godišnjak i kazneno djelo nametljivo ponašanje i kazneno djelo prijetnje.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni 29-godišnjak, policijski službenik raspoređen u PU karlovačkoj koji je tada bio izvan službe te osumnjičeni 34-godišnajk, u petak 6. svibnja oko 10.30 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Gomirju, pucali iz oružja i pri tom ispalili više hitaca u zrak dovodeći u opasnost stanovnike obližnjih kuća i prolaznike.

U tom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a istraživanjem je utvrđeno kako je 29-godišnjak osim navedenog, u proteklih nekoliko mjeseci višekratno pokušao stupiti u kontakt s ženskom osobom na nametljivi način, čime je kod nje izazvao tjeskobu i strah za vlastitu sigurnost.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni policijski službenik je do okončanja disciplinskog postupka Rješenjem načelnika uprave udaljen iz službe.

Exit mobile version