UDALJEN IZ SLUŽBE

“Zaljubljeni” policajac (29) ispred kafića pucao iz oružja; Otkriveno je i da se nametao ženskoj osobi

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pucali iz oružja i pri tom ispalili više hitaca u zrak dovodeći u opasnost stanovnike obližnjih kuća i prolaznike

Policijski službenici Policijski postaje Delnice s ispostavom Čabar, u suradnji sa službenicima Policijske postaje Vrbovsko, proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 29 i 34-godine, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, a 29-godišnjak i kazneno djelo nametljivo ponašanje i kazneno djelo prijetnje.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni 29-godišnjak, policijski službenik raspoređen u PU karlovačkoj koji je tada bio izvan službe te osumnjičeni 34-godišnajk, u petak 6. svibnja oko 10.30 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Gomirju, pucali iz oružja i pri tom ispalili više hitaca u zrak dovodeći u opasnost stanovnike obližnjih kuća i prolaznike.

U tom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a istraživanjem je utvrđeno kako je 29-godišnjak osim navedenog, u proteklih nekoliko mjeseci višekratno pokušao stupiti u kontakt s ženskom osobom na nametljivi način, čime je kod nje izazvao tjeskobu i strah za vlastitu sigurnost.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni policijski službenik je do okončanja disciplinskog postupka Rješenjem načelnika uprave udaljen iz službe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari