TEŠKA PROMETNA NESREĆA

ZAMET Prometna nesreća kod Poliklinike; U Zametskoj policija i hitna

Ilustracija: Facebook

Prema od policije potvrđenim informacijama, došlo je do naleta vozila na pješaka

Nešto iza 15 sati na Zametskoj cesti došlo je do teške prometne nesreće – vozilo je oborilo pješaka.

Nesreća se dogodila kod Poliklinike Ivaniš, a na mjestu događaja su trenutno pripadnici dežurnih službi – policijski službenici i djelatnici hitnih službi.

Nesreći je vjerojatno kumovalo i snažno kišno nevrijeme praćeno tučom koje se spustilo na neke dijelove Rijeke. Za sada nam nisu poznati drugi detalji nesreće.

Iz PU primorsko-goranske nam je potvrđeno da je unesrećena osoba  po dolasku dežurnih službi bila pri svijesti. Vozilom hitne medicinske službe osoba je prevezena na hitni trakt riječkog KBC-a.

Promet je neko vrijeme bio u potpunom prekidu, pa su se u oba smjera Zametskom ulicom protezale dugačke kolone vozila. Promet su potom privremeno regulirali policijski službenici.

Čim dobijemo službene informacije, izvijestit ćemo čitatelje o detaljima ove nesreće.

I ovom prilikom molimo vozače da posebno u otežanim uvjetima za vožnju prilagode svoju brzinu i način vožnje uvjetima na cesti; a sve pješake na povećan oprez prilikom prelaženja kolnika!

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari