U POLA SATA GA PRONAŠLI

Zamet, ‘zadnja stanica’: Uhvaćen mladić (22) koji je izvršio pet pljački trgovina i benzinskih postaja od Vežice do Viškova

Ilustracija: Riportal

Počinitelj razbojništva pronađen je u roku pola sata te prijavljen za još četiri istovrsna kaznena djela

Policija je jučer, 18. listopada, nešto iza ponoći zaprimila dojavu o razbojništvu na benzinskoj postaji na području Zameta u Rijeci. Po dolasku na mjesto događaja prikupljenim saznanjima utvrđeno je da je muška osoba prijeteći djelatnicima oštrim predmetom i pištoljem otuđila novac te se udaljila.

“Ubrzo zatim, nedaleko od mjesta događaja, policijski službenici nadležne I. policijske postaje Rijeka i Jedinice specijalne i interventne policije zatekli su mušku osobu koja se dovodi u vezu s počinjenjem razbojništva te ga uhitili i priveli u policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka utvrđeno je da je riječ o 22-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je od rujna do sredine listopada počinio pet kaznenih djela razbojništva u trgovinama i benzinskim postajama na području Srdoča, Vežice, Viškova i Zameta u Rijeci odakle je otuđio novac.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Materijalno su oštećene tvrtke iz Rijeke, Kastva, Splitsko – dalmatinske i Međimurske županije za oko 6290 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog počinjenja navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari