VATROGASCI NA TERENU

Video | Zapalio se trajekt Kijevo, gorjele kabine! Jadrolinija se oglasila o požaru u Biogradu na moru

Vatrogasci ne mogu ući unutra zbog visoke temperature

12:15 Oglasila se Jadrolinija

“Požar se dogodio na brodu Kijevo koji održava državnu liniju Biograd – Tkon. Izbio je u kabinama posade dok je brod bio vezan te je ubrzo lokaliziran i ugašen.

Zamjenskim brodom osigurat ćemo održavanje linije čim vremenske prilike dopuste, a putnicima je na raspolaganju i alternativni pravac državna trajektna linija Zadar”, poručili su iz Jadrolinije.

12:00 – Za RTL sve komentirao zapovjednik JVP-a Zadar

Zapovjednik JVP-a Zadar Boris Jović rekao nam je da je požar nastao u 10.33 sati te da su s posade pokušali sami prvo ugasiti, ali nisu uspjeli pa su pozvali vatrogasce.

Foto: RTL

Na terenu je trenutno devet vatrogasaca sa sedam vozila iz JVP-a Biograd, DVD Biograd i DVD Sveti Filip i Jakov.

Na svu sreću, doznajemo da su uspjeli izbjeći širenje vatre, ali još uvijek pokušavaju u potpunosti spriječiti plamen po ostatku broda.

Inače, trajekt Kijevo izgrađen je 1997. godine u Brodogradilištu Kraljevica i dio je serije trajekata koju čine još Laslovo i Ston. Dakle, brod je vrlo star i mještani su se ranije znali žaliti na njega.

11:28 – Vatrogasci ne mogu ući unutra zbog visoke temperature

Trajekt Kijevo u Biogradu je u plamenu.

Kako doznaje RTL Danas.hr, zapalile su se kabine ispod zapovjednog mosta i vatrogasci su na terenu, ali ne mogu ući unutra zbog visoke temperature pa se gašenje odvija izvana, piše
Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari