STRAŠNI DETALJI

Započelo suđenje ubojici s Malog Lošinja: ‘Kada me prestao tući, pridigla sam kćer, počela joj je teći krv iz ustiju i nosa’!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rafajac je nožem izbo 16-godišnjakinju nakon što je pokušala obraniti majku koju je prije toga napao.

Na riječkom županijskom sudu u ponedjeljak je počelo suđenje Branku Rafajcu, 41-godišnjaku optuženom za ubojstvo 16-godišnje djevojke u Malom Lošinju u veljači ove godine.

Rafajac se izjasnio nevinim na optužnicu protiv njega, a na sudu su svjedočili roditelji ubijene maloljetnice, prenosi Novi list.

Rafajac je prvo napao majku ubijene djevojke, a kad ju nije uspjela obraniti, nožem je izbo njezinu 16-godišnju kćer nakon čega je djevojka preminula.

”S najmlađom kćeri taj dan trebala sam ići kod pedijatrice. U jednom trenutku pogledala sam na sat i bilo je 6:20 sati kad su zalupila bočna vrata i nepoznati čovjek je uletio u dvorište. Vikao je i psovao, tražio ženu, govorio ‘di si, izađi, dođi’. Napao me, osjećala sam pritisak na ramenu, pokrila glavu. Krajičkom oka vidjela sam kako mi kćer izlazi”, svjedočila je majka ubijene na suđenju dodavši da ju je Rafajac vukao za kosu te udario tupim predmetom prije nego je nasrnuo na njezinu kćer.

”Tada me pustio i osjetila sam da mi nešto curi te vidjela krv. Okrenula sam se i vidjela kako mi kćer leži na boku. Mislila sam da je pala i da se udarila glavom. Kad sam ju pridigla počela joj je iz ustiju i nosa teći krv. Tu sam počela vrištati da se zove hitna. Vikala sam susjedi neka dođu brzo. Meni je to izgledalo kao cijela vječnost”, izjavila je majka ubijene djevojke.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari