ETO

Zaprijetio susjedu na Rabu, ali nije računao na ovo! Policija mu na balkonu pronašla indijsku konoplju

Rapska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela prijetnje i neovlaštene proizvodnja i promet drogama

Rapska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela prijetnje i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnjiči se da je 4. kolovoza na otoku Rabu došao u dvorište kuće i uputio ozbiljne prijetnje 55-godišnjem hrvatskom državljaninu. Osim prijetnji, tijekom kriminalističkog istraživanja policija je u vrtu i na terasi 31-godišnjeg hrvatskog državljanina pronašla nekoliko stabljika indijske konoplje, visine od 56 do 150 centimetara te ih oduzela.

VIDEO DANA:

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela prijetnja i neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv 31- godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari