BEŠĆUTNO

ZAR I TOGA IMA?! Policija traži manijaka koji samostrelom usmrćuje životinje

Foto: Unsplash

Potresne fotografije životinje koja je strelicom pogođena u leđa objavile su udruge za zaštitu životinja na svojim stranicama

Zadarska policija traga za počiniteljem koji u Sukošanu ubija mačke samostrelom. Policija je u utorak dobila dojavu da netko iz samostrela ubija životinje, nakon što je dan ranije u veterinarskoj stanici preminula crna mačka.

Potresne fotografije životinje koja je strelicom pogođena u leđa objavile su udruge za zaštitu životinja na svojim stranicama, prenosi Net.hr

“Dojavu smo dobili u utorak od jedne građanke koja se predstavila kao volonterka udruge za zaštitu životinja. ustrijeljena mačka je bila u vlasništvu jedne njene poznanice. Vlasnici su životinju odnijeli veterinaru, ali je na žalost tamo uginula. Policija poduzima sve što je potrebno kako bi se otkrio počinitelj i objasnile okolnosti ovog događaja”, rekli su za Zadarski.hr iz PU zadarske.

Na društvenim mrežama su se tijekom utorka i srijede pojavile nove informacije o navodnom usmrćivanju mačaka. No, nema dokaza za te tvrdnje te u zadarskoj policiji nema informacije o tome. Osim ozlijeđene mačke, navodno se u Sukošanu dogodio slučaj zlostavljanja psa koji je uginuo od posljedica zanemarivanja i izgladnjivanja.

Počinitelj je pronađen i policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu, piše Zadarski.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari