NIJE ŽIVJELA KAKO SU HTJELI

Zbog časti!? Afganistanski par ubio kćer u Njemačkoj: Djevojčicu (15) brutalno pretukli pa utopili

Ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL)

Hassan M. je priznao istražiteljima tijekom ispitivanja ‘da je bio na obalama Rajne u Wormsu’, gdje je kasnije pronađeno tijelo njegove kćeri

Strašan zločin potresao je Njemačku ovog tjedna. Na obalama Rajne pronađeno je tijelo 15-godišnje djevojčice.

Nakon što je pronađeno tijelo djevojčice uhićen je njen otac čije je odvjetnik potvrdio da je motiv ovog zlodjela ubojstvo iz časti jer otac nije bio zadovoljan načinom života kćeri, piše Fenix magazin.

“Istina je da otac nije bio zadovoljan načinom života svoje kćeri”, rekao je odvjetnik.

Cijela je obitelj podrijetlom iz Afganistana, ali već nekoliko godina žive u Njemačkoj.

“U svom iskazu kriminalističkoj policiji, koji je trajao nekoliko sati, moj klijent je opisao detalje u vezi s ubojstvom”, rekao je javni branitelj. Uz oca u pritvoru se nalazi i majka.

“Činjenica da su oba roditelja u pritvoru sugerira da su oboje sudjelovali u ubojstvu”, objašnjava stručnjak za kazneno pravo.

“Moj klijent je detaljno opisao što se dogodilo iz njegove perspektive. I naravno da je bio uključen u to, inače ne bi mogao ništa reći o tome”, rekao je očev odvjetnik.

Hassan M. je priznao istražiteljima tijekom ispitivanja “da je bio na obalama Rajne u Wormsu”, gdje je kasnije pronađeno tijelo njegove kćeri.

Sada se istražuje je li oboje roditelja sudjelovalo u ubojstvu i tko je za što kriv.

“Morat će se razjasniti tko je što učinio”, kažu odvjetnici.

Žrtva je prije utapanja brutalno pretučena, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari