ŽELI UPOZORITI SUGRAĐANE: Riječanki prisjeo „šoping“ u centru grada, u sekundi ostala bez vrijednog mobitela

Ogorčena Riječanka javila nam se sa svojom pričom u želji da upozori sugrađane da budno paze na svoje stvari i u situacijama kada im se čini da su sigurni od krađe

Naša sugrađanka (podaci poznati redakciji) prije par dana željela je provesti mirno poslijepodne uz obilazak trgovina u samom središtu grada, no nažalost njezina želja pretvorila se naposlijetku u ružno iskustvo nakon što je u trgovini u robnoj kući ostala bez vrijednog mobitela.

Iskustvo je putem našeg medija željela podijeliti s vama, čitateljima, kako bi vas zajedno upozorili da budno pazite na svoje stvari i u situacijama kada vam se čini da ste sigurni od otuđenja osobnih stvari. Njezino obraćanje prenosimo u cijelosti:

„Željela bih s vama podijeliti svoje iskustvo šopinga u našem gradu. Mislila sam da ću provesti mirno popodne obilazeći dućane, ali nakraju nije bilo tako.
U četvrtak 13. srpnja ukraden mi je mobitel u Robnoj kući Ri. Razgledavajući sandale u trgovini obućom nakratko sam odložila mobitel na kutiju cipela jer sam svakog trena očekivala poziv. Međutim, netko je iskoristio taj moj vrlo kratki trenutak nepažnje i otuđio mi mobitel, novi Samsung Galaxy 3.
Obratila sam se zaštitaru i prodavačici, na što sam dobila odgovor da se u robnoj kući i njihovom dućanu to često događa, i da je prije mjesec dana jednoj gospođi iz torbe ukraden novčanik sa svim dokumentima.
Sve sam prijavila policiji a policijski službenik mi je potvrdio priču o spomenutoj krađi novčanika iz torbe žene koja je kupovala u istoj trgovini. Inače, ta trgovina posjeduje i video nadzor, ali to je tek priča za sebe…“, završava svoje obraćanje ogorčena Riječanka.

Naša čitateljica zaključuje kako je žalosno da se ovakve stvari događaju oko nas, a teško joj je pala i činjenica da je u vrijeme krađe u trgovini bilo nekoliko kupaca pa je potencijalno postojala prilika i mogućnost da se brzom akcijom djelatnika eventualno pronađe lopov – no to se na njezinu žalost nije dogodilo.

Riječanka dodaje kako se kupci po njezinome mišljenju i iskustvu moraju jako dobro čuvati krađe u spomenutom trgovačkom centru, a mi prenosimo njezinu priču kako bi vas još jednom upozorili da uvijek imate otvorene „četvore oči“ kada je u pitanju sigurnost vašeg novca, mobitela, dokumenata…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari