STRAŠNO!

Žena autom lupila dijete; Djevojčici navodno rekla “ako nazove policiju i hitnu da će ona završiti u zatvoru”

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Operativno dežurstvo PP Đakovo zaprimilo je prijavu te prometne nesreće te policijski službenici utvrđuju sve elemente prijavljenog događaja

Nakon što se društvenim mrežama proširila vijest da je danas automobil lupio djevojčicu kod autobusne u Đakovu prije pješačkog prijelaza mnoge je šokirao nastavak te priče.

Tako je majka na društvenim mrežama otkrila detalje kako je automobil vozila ženska osoba koja nakon toga nije nazvala ni policiju niti hitnu pomoć, a djevojčici je rekla da ako ona nazove da će završiti u zatvoru jer je lupila dijete automobilom. Djevojčica je u šoku i kako je napisala njezina odvela ju je bolnici. Majka je također zamolila sve očevice nesreća da se jave.

S RTL Vijesti kontaktirali su smo Policijsku upravu osječko-baranjsku koji su za RTL.hr potvrdili  da je operativno dežurstvo PP Đakovo zaprimilo prijavu te prometne nesreće te policijski službenici utvrđuju sve elemente prijavljenog događaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari