„ŽIVO“ PRIJE I POSLIJE DERBIJA Policija kod Oštrovice zatekla 22 pripadnika „Torcide“ u kombiju zagrebačkih registracija

Foto: Riječanin (ilustracija)

Iz Policijske uprave primorsko-goranske osvrnuli su se na sigurnosni aspekt prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice 33. kola HNL između HNK „Rijeka“ i HNK „Hajduk“ odigrane 13. svibnja na stadionu HNK Rijeke na Rujevici

Prema izvješću PU, na utakmici je bilo prisutno 5 758 posjetitelja a zbog počinjenja prekršaja (bacanje predmeta u natjecateljski prostor) iz domene Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i kršenja mjere opreza odnosno zabrane posjećivanja nogometnih utakmica prijavljena su dvojica hrvatskih državljana, navijači domaće momčadi.

Tijekom provođenja preventivnih aktivnosti u cilju sprječavanja kažnjivih radnji, policijski službenici su na području Oštrovice zaustavili i kontrolirali kombi vozilo zagrebačkih registarskih oznaka u čijem tovarnom prostoru su zatečena 22 hrvatska državljana, navijača gostujuće momčadi.

Poradi počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, vozaču kombi vozila je uručen prekršajni nalog, a svi zajedno preventivno su privedeni u prostorije policije.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske zahvaljuju građanima na suradnji i korektnom ponašanju kojim su svakako pridonijeli da ovo sportsko natjecanje protekne u redu i sportskoj atmosferi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari