IPAK DOGOVORENO! Bernardić: “Ja kao lider Restart koalicije, odazvat ću se na sva sučeljavanja”

Foto: Pixsell

Davor Bernardić je bjegunac, a SDP laže. Poruka je to Andreja Plenkovića iz Slavonije svom izbornom konkurentu na premijersko mjesto.

Davor Bernardić

Uskoro stiže i Bernardićev odgovor iz Međimurja, čime sučeljavanje oko sučeljavanja ide dalje. Sve dok 29. lipnja u RTL Duelu ne krene njihova prva rasprava oči u oči. Zajedno, jedan nasuprot drugoga, prvi put sučelit će se u RTL Duelu.

“Potvrdio sam sučeljavanje za 29. lipnja na RTL-u. Dakle, sučeljavanja će biti”, rekao je Bernardić, a nadovezao se Plenković:

“Vidjet ćemo, vidjet ćemo, nisam ja ništa više siguran, ja sam mislio da čovjek vapi za predstavljanjem svojih ideja hrvatskoj javnosti, kad najednom – bjegunac.”

Dotad traje prepucavanje i oko sučeljavanja na javnoj televiziji.

“Nismo dobili poziv u razdoblju službene kampanje, dobili smo ovaj poziv u pretkampanji, s tim da smo mi vrlo jasno rekli i naznačili da kada počne službena kampanja apsolutno ja kao lider Restart koalicije ću se odazvati na sva sučeljavanja, štoviše”, navodi Bernardić, a svoju verziju ispričao je i Plenković:

“Mislim da lažu, kao što je HRT pozvao nas, tako je, siguran sam, pozvao i njih. Gospodin Bernardić je bjegunac, dakle on je pobjegao od sučeljavanja, on se bavi sastavljanjem kobasičaste lijeve koalicije jer očito niti SDP, a ni on sam nemaju ni snage ni hrabrosti, a ni znanja izaći na sučeljavanje.”

Potom Bernardić nastavlja…

“Zaista ne da mi se trošiti riječi na uskoro bivšeg premijeranajkorumpiranije Vlade u hrvatskoj povijesti iz čijeg je tima moralo otići 11 njegovih prvih suradnika zbog sumnje na korupciju.”

Plenković uzvraća…

“Uza sav onaj primitivizam koji je pokazao više puta, i ovo ga diskvalificira za preuzimanje bilo kakve ozbiljnije odgovornosti na razini države.”

Plenković se sučeljavao u kampanji za EU izbore, nedavno i na RTL-u sa stranačkim protukandidatom uoči HDZ-ovih izbora u ožujku, a prije četiri godine sučelio se i s bivšim predsjednikom SDP-a.

Bernardiću će ovo biti prvo sučeljavanje izvan stranke. Krajem 2016. sučeljavao s protukandidatima za predsjednika stranke, a 2013. također sa stranačkim kolegama za poziciju šefa zagrebačkog SDP-a.

“Gospodin Bernardić očito nema ni snage ni hrabrosti za takav iskorak”, smatra Plenković, a evo što kaže Bernardić:

“Tome se veselim jer je vrijeme da građani naše zemlje čuju istinu i čuju obmanu s duge strane.”

A kad se kamere RTL-a upale u ponedjeljak tijekom izbornog tjedna – sve će biti na samim kandidatima.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari