KAMPANJA SVE OŠTRIJA

Video |Ovo je video zbog kojega je riječka gradska vijećnica Marina Miletića proglasila luđakom

Idi na originalni članak
Foto: facebook/screenshot

Otkako je napustio posao vjeroučitelja i ušao u svijet politike, Marin Miletić ne prestaje izazivati reakcije

Oglas

Današnja reakcija dolazi od PGS-ove gradske vijećnice u Rijeci Tee Mičić Badurina.

Ona je u svojoj objavi na Facebooku podijelila video koji je s naslovom “Padre Pio i uska majica!” prošle jeseni objavio sam Marin Miletić. U tom svom video blogu Miletić tvrdi da mu se obratio Padre Pio i rekao mu – da više ne nosi uske majice. Teško je prepričati ovo svjedočanstvo pa je najbolje da video pogledate sami i iz Miletićevih usta čujete ovu neobičnu priču..

Objava vijećnice Mičić Badurina očekivano je izazvala brojne komentare i reakcije, a i ona sama je nastavila s duhovitim komentarima na račun novog člana MOST-a.

“Ali najjači dio je kad on odlazi nadbiskupu, koji je u pidžami, u 22 sata i obznani da mu je Pio rekao da izbaci uske majice iz ormara. Baš zamišljam kako bi moja šefica reagirala da joj banem na vrata u 22 sata i kažem da mi se ukazala Divjakica i poručila da prestanem nosit robu na točke” – napisala je Mičić Badurina.

Odgovarajući na drugi komentar, napisala je kako je gore od toga činjenica da je Marin Miletić dugi niz godina bio dio sustava obrazovanja i radio s djecom.

“Znaš što je još gore od toga, što je taj lik dugi niz godina bio dio sustava i radio s djecom. Oblikovao ih. Gimnazijalce. I nadbiskup, kojemu je, kao, došao na vrata u 22 sata da mu obznani takvu vijest, je tako nešto dopustio. Uopće ne mislim na njegovu fanatičnu vjersku zaluđenost, već na dublji problem koji on, očito, ima. O ravnateljici da ni ne govorim.”, oštro je zaključila Tea Mičić Badurina.

U daljnjem komentiranju video-bloga Marina Miletića, jedna komentatorica ispod objave Tee Mičić Badurine konstatira: “Psihijatrija!!!”, na što dobija odgovor autorice objave: “Žešći slučaj”.

Komentar njene objave tražili smo i od prozvanog Marina Miletića, no do objave ovog teksta nismo dobili njegov odgovor.

Exit mobile version