KAMPANJA SVE OŠTRIJA

Video | Ovo je video zbog kojega je riječka gradska vijećnica Marina Miletića proglasila luđakom

Foto: facebook/screenshot

Otkako je napustio posao vjeroučitelja i ušao u svijet politike, Marin Miletić ne prestaje izazivati reakcije

Današnja reakcija dolazi od PGS-ove gradske vijećnice u Rijeci Tee Mičić Badurina.

Ona je u svojoj objavi na Facebooku podijelila video koji je s naslovom “Padre Pio i uska majica!” prošle jeseni objavio sam Marin Miletić. U tom svom video blogu Miletić tvrdi da mu se obratio Padre Pio i rekao mu – da više ne nosi uske majice. Teško je prepričati ovo svjedočanstvo pa je najbolje da video pogledate sami i iz Miletićevih usta čujete ovu neobičnu priču..

Objava vijećnice Mičić Badurina očekivano je izazvala brojne komentare i reakcije, a i ona sama je nastavila s duhovitim komentarima na račun novog člana MOST-a.

“Ali najjači dio je kad on odlazi nadbiskupu, koji je u pidžami, u 22 sata i obznani da mu je Pio rekao da izbaci uske majice iz ormara. Baš zamišljam kako bi moja šefica reagirala da joj banem na vrata u 22 sata i kažem da mi se ukazala Divjakica i poručila da prestanem nosit robu na točke” – napisala je Mičić Badurina.

Odgovarajući na drugi komentar, napisala je kako je gore od toga činjenica da je Marin Miletić dugi niz godina bio dio sustava obrazovanja i radio s djecom.

“Znaš što je još gore od toga, što je taj lik dugi niz godina bio dio sustava i radio s djecom. Oblikovao ih. Gimnazijalce. I nadbiskup, kojemu je, kao, došao na vrata u 22 sata da mu obznani takvu vijest, je tako nešto dopustio. Uopće ne mislim na njegovu fanatičnu vjersku zaluđenost, već na dublji problem koji on, očito, ima. O ravnateljici da ni ne govorim.”, oštro je zaključila Tea Mičić Badurina.

U daljnjem komentiranju video-bloga Marina Miletića, jedna komentatorica ispod objave Tee Mičić Badurine konstatira: “Psihijatrija!!!”, na što dobija odgovor autorice objave: “Žešći slučaj”.

Komentar njene objave tražili smo i od prozvanog Marina Miletića, no do objave ovog teksta nismo dobili njegov odgovor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari