'STANJE NACIJE'

Video | Šprajc: ‘Mladić nije znao da je zastava ustaška, zabranjena… Mali je glup ko stup i treba mu vjerovati’

“Ekspresna presuda suda u Rijeci. Kažnjen je dvojac koji je na utakmici Hrvatska-Latvija mahao zabranjenom ustaškom zastavom”, započeo je Zoran Šprajc svoj komentar u RTL-ovu ‘Stanju nacije’

Što je dalje rekao, prenosimo u cijelosti:

‘U posjedu smo i prepiske iz koje je jasno da je zaštitarima trebalo samo deset minuta da je uklone. Prekršiteljima stiže i ekspresna kazna. Sud u Rijeci jednog je kaznio s 1300 eura, a drugi ide u zatvor na 20 dana.

Izbornik reprezentacije Zlatko Dalić i šef HNS-a Marjan Kustić odmah su u tome prepoznali djelo subverzivnih elemenata i neprijatelja Hrvatske koji žele naštetiti ugledu naše zemlje i hrvatske reprezentacije.

I što je istraga otkrila? Tko šteti ugledu Hrvatske, tko to podmeće, tko organizira takve akcije koje štete Hrvatskoj i Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji? Pa po ovoj logici Dalića i Kustića – HDZ, a tko drugi.

Jer jedan od dvojice mladića koji su unijeli spornu zastavu na stadion je sin uglednog varaždinskog HDZ-ovca Ivana Sušeca. Mladi Sušec objasnio kako ju je kupio na Internetu, kako nije znao da je zastava ustaška, nije znao ni da je takva zastava zabranjena, uglavnom ništa nije znao, mali je glup ko stup, i to mu fakat treba vjerovati.”, zaključio je Šprajc u RTL-ovu Stanju nacije’, piše Danas.hr.

Pogledajte video!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari