KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA

Kolumna |Šprajcov demantij: Gdje je Kumica tu je i Kum

Idi na originalni članak

Direkt otkriva – direktor zagrebačke Vodoopskrbe i odvodnje dobio gradski prostor za svoj kafić na Dolcu

Oglas

Više u VIDEOPRILOGU:

Iz zagrebačke Vodoposkrbe i odvodnje najoštrije demantiraju jučerašnju vijest RTL Direkta da je njihov direktor Marin Galijot prekinuo godišnji odmor na Hvaru kako bi jučer došao u Zagreb i dao izjavu.

Kažu da direktor Galijot nije bio na godišnjem odmoru i da je cijelo vrijeme sudjelovao na terenu za vrijeme i nakon poplava.

Kao dokaz tomu u prilog iz Vodovoda su poslali i snimku i fotografije kolegija kod gradonačelnika Milana Bandića održanog u subotu u 7 sati i 40 minuta.

Doduše, RTL je gospodina Galijota za izjavu tražio u nedjelju, a ne u subotu i u nedjelju smo dobili informaciju da je na Hvaru, ali nema veze, recimo da smo imali krivu informaciju. da je on i u subotu i u nedjelju bio na terenu ma gdje taj teren bio.

Ali zato imamo potpuno pouzdanu informaciju gdje gospodin Galijot nije bio, a ta je još zanimljivija nego ona gdje je bio. Naime, evo, pišući tekst za ovaj demanti otkrili smo da nakon tog subotnjeg kolegija kod gradonačelnika Milana Bandića, direktor zagrebačke Vodoopskrbe i odvodnje Marin Galijot nije otišao u kafić Kumica na Dolcu, čiji je vlasnik tvrtka Kaptol Gradnja, čiji je vlasnik i direktor Marin Galijot.

Isto tako smo otkrili i da je gradonačelnik Milan Bandić s kojim je direktor gradskog poduzeća Vodoopskrba i odvodnja Marin Galijot u subotu ujutro imao kolegij, 24. svibnja 2018. donio odluku kojom se tvrtki Kaptol Gradnja, čiji je vlasnik i direktor Marin Galijot, dodjeljuje na korištenje 15 četvornih metara javne površine na tržnici Dolac za potrebe kafića Kumica.

Nadam se da smo ovog puta bili potpuno precizni i da u tvrtki Vodoopskrba i odvodnja, čiji je direktor Marin Galijot, kao i u tvrtki Kaptol Gradnja, gdje je direktor također Marin Galijot, a ni u kafiću Kumica Marina Galijota, povodom ove vijesti neće imati nikakvih primjedbi i ispravaka jer gdje je Kumica tu je sigurno i Kum.

Zoran Šprajc

Exit mobile version