'DOSTA SMRDI'

Video | Šprajc o’atentatu’ pokvarenim jajima na premijera Plenkovića: ‘Slučaj je veći i od samih jaja…’

‘Slučaj pokvarenih jaja izgleda da je veći i od samih jaja pa ga je večeras morao prokomentirati i ministar policije Davor Božinović’, komentirao je Zoran Šprajc

“Hrvatski organi reda i gonjenja u dobro organiziranoj akciji više sigurnosnih službi u zadnji trenutak su zaustavili mogući atentat pokvarenim jajima na predsjednika Vlade. Naime, uoči posjeta premijera Plenkovića Maslenici, 72-godišnji Mladen Ćustić iz Briševa kod Zadra u komentaru na lokalnom portalu napisao je kako bi narcisoidnog jadnika Plenkovća i njegove poltrone na Maslenici trebalo dočekati s pokvarenim jajima”, komentirao je Zoran Šprajc za RTL današnje uhićenje muškarca zbog izjave o premijeru.

“Nakon što je policija istražnim radnjama otkrila o kome je riječ gospodin je priveden i zadržan na ispitivanju sve dok premijer i njegova pratnja nisu napustili Maslenicu. Nakon toga je dobio i prekršajnu prijavu zbog, citiram, vrijeđanja i omalovažavanja predsjednika Vlade RH.

U prijavi se ne kaže je li problem u tome što je premijer nazvan narcisoidnim jadnikom ili bi uvreda bila i da je samo obični jadnik. Isto tako nejasno je li problem u tome što se tražio napad pokvarenim jajima ili je problem u jajima kao takvima, tj. bi li problem bio manji ili ga uopće ne bi bilo da je riječ o pozivu za napad trulim paradajzom, ali u svakom slučaju, slučaj dosta smrdi, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari