PRIPREME ZA EUROSONG U PUNOM JEKU

Pridružite se izazovu: Policajci, poštari, balerine podržali Baby Lasagnu i zaplesali na “Rim Tim Tagi Dim”!

Baby Lasagna je početkom ožujka pokrenuo izazov na društvenim mrežama koji uključuje jednostavan ples uz njegovu pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim’, kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu

Velik broj korisnika društvenih mreža se pridružio ovom izazovu, uključujući i neke političare, a kako se Eurosong bliži, entuzijazam oko ovog prepoznatljivog plesa samo nastavlja rasti…

Pet hrvatskih gradova – Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag – bit će središta plesnih događanja u subotu, 13. travnja, točno u podne. HRT je pozvao sve građane da se pridruže ovom plesnom događaju i podrže Baby Lasagnu.

Cijeli događaj bit će snimljen kamerama Hrvatske radiotelevizije i bit će emitiran u poznatim emisijama poput ‘Dobro jutro, Hrvatska’, ‘Dnevnik’ i ‘Kod nas doma’, kao i na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

Pripreme za događaj su u punom jeku, a izazovu su se već pridružili brojni vatrogasci, policajci, medicinske sestre, poštari i balerine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari