U Centar Gervais stiže hit komedija: “Humor je naše oružje protiv tumora”

Državnu metlicu na kazališne scene postavlja Stanko Holcer, redatelj predstave ‘Balkanski seks i grad, čipka i čokolada’ koju je napravio po uzoru na popularnu četvorku hit serije Seks i grad. Tekst za Višu sanitarku (državnu metlicu) potpisuju Tomislav Žižić Vimenka i Stanko Holcer.

“U današnjem vremenu kada se živi ubrzano želimo vratiti ljudima osmijeh na lice. Viša sanitarka Vimenka je komedija koja na duhovit i originalan način opisuje i progovara o svim životnim situacijama”, kažu autori.

“Humor je, naglašavaju, jako oružje. Što je više humora to je manje tumora. Znamo pogoditi tamo gdje su ljudi najtanji na iskren, duhovit i autentičan način”, poručuju autori.

Vimenka je, kažu autori, komičar i glasnogovornik naroda, a nadahnuće nalazi u svakodnevnom životu kroz obitelj i društvene odnose.
Kod gledatelja i slušatelja stekao je popularnost pojavljivanjem u emisiji HRT-a Lijepom našom. Glavne i sporedne uloge glumi od 1998. do 2003. Godine. Kao autor i glumac na Hrvatskom radiju i HRT-u igra uloge državne metlice, Mande Plemenite Trkalo, Vimenke i druge.

U medijima je proglašen nasljednikom Nele Eržišnik u komičarskom poslu, nastupao je u sklopu zabavno glazbenih, koncertnih i kazališnih manifestacija u Hrvatskoj i u dijaspori. Glumio je u dvoranama Vatroslav Lisinski, HNK Herceg Stjepan Kosača, Gripe, Jazine, ali i u dijaspori: Kanadi, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji te Belgiji.

Gdje god ga pozovu, on se odaziva, kaže Žižić koji vas poziva u Centar Gervais u Opatiju 21. veljače na porciju humora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja