TEŽAK GUBITAK

Baby Lasagna u suzama zbog mačka Stipe: Bio je više od ljubimca

U eurovizijskoj maniji mačak Stipe stekao je status prave zvijezde, a njegova jednooka njuška postala zaštitno lice Hrvatske

Baby Lasagna tuguje, a obožavatelji ga tješe. Ostao je bez svog kućnog ljubimca, mačka Stipe, koji je postao popularan gotovo kao i vlasnik, piše Danas.hr.

“Stipe, naš voljeni mačak je uginuo nedavno. Kada sam vidio ovog plišanca, to me jednostavno rasplakalo. Oprostite”, poručio je Baby Lasagna na koncertu. Svima nam je poznat, a za Marka je bio više od ljubimca. U eurovizijskoj maniji stekao je status prave zvijezde, a njegova jednooka njuška postala zaštitno lice Hrvatske.

Naravno, važne su Gertruda i Branko, ali Stipe je pravi hit. Majice mačka koji nam namiguje odmah se rasprodaju, a on je i glavni junak slikovnice Baby Lasagna i mačak Stipe: Veliko prijateljstvo. “Volim mačke pa je meni ‘full’ važno da one budu onakve kakve jesu. Tako da tko god bude čitao tu slikovnicu, kad vidi karakter mačaka – one su točno takve”, u travnju je govorio Baby Lasagna.

U slikovnici doživljavamo svijet Baby Lasagne kroz jedno veselo i zaigrano oko. Saznajemo sve o pjesmi Rim Tim Tagi Dim od nastanka pa do Eurosonga. A Stipe je dobro znao kako je sve teklo jer je i sam bio u spotu. Marku je bio nadahnuće, a voljeli su ga i fanovi. Riđavi mačak sve nas je uvjerio u pobjedu. “Taj Stipe mi je poseban jer je od početka drugačiji kao što je i Baby Lasagna pa baš iskreno vjerujem da je to to i da ćemo dovest Eurosong u Zagreb”, uočio Eurosonga je rekla Zagrepčanka Ivana.

Pa makar tako nije bilo, ponos i ljubav prema Marku i njegovim mačkama i dalje je tu. Rasprodao je koncerte diljem Europe, a već idućeg tjedna održat će ih tri na zagrebačkoj Šalati. Fanovi Marku šalju podršku zbog gubitka ljubimca kojeg su svi zavoljeli, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari