ČEKA SE OTVORENJE

Galerija | Burger King na riječkom Korzu spreman za otvorenje, predstoji dvoboj s konkurentom za naklonost ljubitelja brze hrane

Bti će to dvoboj ‘oči u oči’ jer se riječka poslovnica lanca brze hrane Burger King ‘drsko’ smjestila točno prekoputa u Rijeci odavno etabliranog McDonad’sa

Riječani su već pomalo prežalili Choco bar Kraš koji je godinama na lokaciji Korzo 24a privlačio ljubitelje slatkog. Sada će ponuda na ovom mjestu biti potpuno drugačija i sastavljena od burgera uglavnom s goveđim mesom, brzim jelima na bazi piletine, ‘zalogajima’ ali i jelima za sve koji ne vole meso. Za utjehu ljubiteljima slatkog, u ponudi će biti i deserti od kojih izdvajamo belgijske vafle.

Cjelokupnu ponudu riječkog Burger Kinga možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, već tijekom ljeta je bilo poznato da s prestižne lokacije Korzo 24a odlazi Kraš a novi zakupac postaje tvrtka Kraljevski restorani koja je franšizu Burger King – nakon Zagreba i Splita – odlučila proširiti na Rijeku.

Otvorenje riječkog Burger Kinga bilo je najavljeno za listopad no radovi na uređenju prostora i uvođenju nove kuhinjske opreme potrajali su nešto dulje. Danas Burger King na Korzu izgleda potpuno uređen i spreman za otvorenje koje još uvijek nije oglašeno, no pogled u unutrašnjost otkriva skladno uređen interijer u kojem će se riječki ljubitelji brze hrane zasigurno osjećati odlično.

Kako će biti zadovoljni s ponudom i kvalitetom hrane, slastica i napitaka, ostaje nam za vidjeti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari