RIJEČKI BREND ZA IZLASKE

ČESTITKE! ĐIR po Starom gradu ulazi u 10. godinu dobre zabave za sve. Povodom rođendana dijele se nagrade!

Idi na originalni članak

ĐIR po Starom gradu, najpopularniji riječki brend za izlaske, 3. listopada obilježit će devetu godišnjicu svog postojanja

Oglas

S više od 550 ĐIRanja je bez sumnje zauzeo vodeće mjesto glede studentskog noćnog života. Devet godina od svog nastanka, ĐIR se i dalje uspješno prilagođava trendovima novih generacija.

Četiri kafića koji od samog početka djeluju kao jedno

ĐIR je davne 2014. godine udružio četiri riječka kafića. Garcon Bar, Rakhia Bar, Stop Caffe & Club i Modesto night bar zajedničkim su snagama podigli noćni život tijekom tjedna na posve novu razinu.

Devet godina kasnije, ova četiri kafića djeluju kao jedno i vesele se proslavi još jedne godišnjice.

Svaki utorak nova priča

Utorak je postao sinonim za odličan provod, a svaki od njih piše neku svoju priču. ĐIR svakog tjedna donosi nove originalne teme koje se najčešće vezuju uz slatke muke studenata, aktualne događaje, a nerijetko i uz trendove.

Osim kreativnih partija, tu je i ĐIRonimo, maskota koja je od prvog pojavljivanja osvojila simpatije svih ĐIRaša i u kratko vrijeme postala pravi fenomen ĐIRa.

Kao i svake godine dosad, tako će se i povodom ove godišnjice službeni pokrovitelj ĐIRa po Starom gradu, Jägermeister, pobrinuti za brojne nagrade koje će hostese povodom rođendana podijeliti ĐIRašima.

Uzbuđenje raste i jedva čekamo da vidimo što ĐIR donosi povodom svoje devete godišnjice.

Exit mobile version