CIJELI SVIJET ZA NAS! Klapa Samoana s Novog Zelanda za Vatrene otpjevala ‘Nije u šoldima sve’

Photo: Matija Topolovec/PIXSELL

Neslužbena himna naših nogometaša obilježila je slavlja nakon utakmica, a odlučili su je otpjevati i članovi klape iz Novog Zelanda te time poslati podršku za sutrašnje veliko finale.

“Dobra večer, dobri ljudi. Mi smo Christian i Austin iz klape Samoana i želimo reći da smo mi i Hrvati i Samoanci, a ovaj vikend ćemo biti jedna obitelj. Podržavamo Hrvatsku, našu drugu domovinu i želimo sreću našim Vatrenima”, rekao je jedan od njih na početku videa objavljenog na Facebooku nakon čega su zapjevali pjesmu Mladena Grdovića i Bepe Matešića “Nije u šoldima sve” koju smo na ovom Svjetskom prvenstvu često mogli čuti na snimkama slavlja naših nogometaša.

https://www.facebook.com/KlapaSamoana/videos/1039251592911028/

Inače, članovi klape imaju već iskustva u pjevanju hrvatskih pjesama te su čak nastupali na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu 2013. godine, a dvije godine nakon su na 15. međunarodnome festivalu folklora u Velikoj Gorici dobili nagradu za najbolju vokalnu izvedbu.

Na svojem su Facebooku izjavili kako je prva hrvatska pjesma koju su naučili Croatio, iz duše te ljubim Klape Intrade.
Tabloid.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja