PLESNI KLUB FIUME

Članice Plesnog kluba Fiume osvojile pregršt medalja na državnom i međunarodnom natjecanju za mažoretkinje i twirling

U nedjelju 13. lipnja u Crikvenici je održano Državno prvenstvo i International Grand Prix za mažoretkinje i twirling

Uz poštivanje strogih epidemioloških mjera na natjecanju su vještine odmjerili timovi iz Hrvatske i Slovenije. Ovo natjecanje ujedno je bilo i kvalifikacijsko za Svjetsko prvenstvo svjetske mažoret i twirling asocijacije WAMT.

Plesni klub Fiume, koji je ujedno bio i domaćin ovogodišnjeg prvenstva, predstavljale su Mia Dumić, Vita Dumić, Dina Jurić, Sara Peričić, Tea Pšihistal i Paola Rađa. Natjecale su se u disciplinama mažoreta i twirlinga.

Na državnom prvenstvu osvojile su ukupno 19 medalja od čega 18 zlatnih i 1 srebrnu, dok su na International Grand Prixu osvojile još 6 zlatnih i 1 srebrnu medalju.

Članice Plesnog kluba Fiume osvojile su i titulu Best of the Best natječući se u All Around programu. Također, osvojile su i dvije posebne nagrade za najljepši kostim cijelog prvenstva te za najveći broj bodova u mažoret disciplinama.

Ostvarenim rezultatima kvalificirale su se za svjetsko prvenstvo koje će se, nažalost, ove godine održati u online formatu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari